TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Beyaz Futbol Programında Gerilim: Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı Arasında Tartışma

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan gerginlik ve Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında gerçekleşen tartışma

Beyaz Futbol Programında Gerilim: Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı Arasında Tartışma
08-04-2024 10:09
Google News

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında mücadele etmek üzere Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar. Mauro Icardi'nin 1. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Sarı-kırmızılı ekip, golün hemen ardından sahadan çekilen sarı-lacivertli oyuncularla karşı karşıya kaldı. Bu gergin atmosferin üzerine Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında bir tartışma yaşandı.

Kütahyalı, Çakar'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik tweetleri nedeniyle gerilimin arttığını belirtirken, Çakar da Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Programın sunucusu Ertem Şener, tartışmanın büyümesi üzerine "Acil bir reklama girelim" diyerek programı erken bitirdi.

Ertem Şener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, futbolda barışın ve huzurun önemine vurgu yaparak, kavga ve gerginlik ortamlarına izin vermeyeceğini belirtti. Programlarında objektif ve tarafsız bir yayıncılık anlayışını devam ettireceğini söyledi ve gerginlik yaratan her türlü tutumu reddettiğini ifade etti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete