GÜNDEM

BEYAZ GELİNLİK GİYDİ, TEMSİLİ DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİ

Beyaz gelinlik giyerek evlenmenin hayalini kuran down sendromlu kızın hayali gerçek oldu. Esnafların sponsorluğu ile Ayşe’ye, gerçeği aratmayan düğün töreni yapıldı.

BEYAZ GELİNLİK GİYDİ, TEMSİLİ DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİ
16-09-2018 20:20
Google News

 

 

EVLENMENİN HAYALİNİ KURUYORDU

Batman’da down sendromlu 35 yaşındaki Ayşe, gelinlik giyip, evlenmenin hayalini kuruyordu. Ailesi, kızları Ayşe için temsili düğün yaptı.

DÜĞÜN SALONU TUTULDU, KUAFÖR AYARLANDI

Ailesi, tek hayali evlenip beyaz gelinlik giymek olan down sendromlu kızları Ayşe için temsili düğün yaptı. Ayşe için Sena Düğün Salonu kiralandı, gelinlik satın alındı. Sabahın erken saatlerinde Gülistanbul Kuaför Salonu’na getirilen Ayşe, beyaz gelinliğini giydi, açına gelinbaşı topuzu yapılarak, taç takıldı. Gelin arabası ile kuaför salonundan alınan Ayşe, konvoylarla düğün salonuna getirildi. Temsili törende düğün ekibi sahne aldı. Ayşe, beyaz gelinliği ile yakınlarının kolunda halaylar, damatla karşılıklı Ankara Havası Oyunlar oynadı.

TAKI MERASİMİ DÜZENLENDİ

Ayşe’nin hayalini gerçekleştirmek için yapılan düğün töreni, gerçeği aratmadı. Düğün töreninin ardından takı merasimi düzenlendi. Yakınları, Ayşe’ye altın ve para taktı. Düğün salonu çıkışında Ayşe, bereketi temsilen testi kırdı. Uğur Gülsever “Teyzemin en büyük hayali, telli duvaklı gelin olmaktı. Hayalini gerçekleştirdik. –Desteklerini esirgemeyen sponsorlar Nida Kına Organizasyon, gelin arabasını süsleyen Liz Flowers, Sena Düğün Salonu, Batman Gelinlik, Sedatuba Photograpy, Gülistanbul Güzellik Salonu Sahibi Gülbahar Kılıç’a teşekkür ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete