EKONOMİ

Beyaz Yakalılar iş sahibi olacak

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'ın katılımıyla, Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde Beyaz Yakalılar İstihdam Projesi protokol İmza ve sertifika töreni gerçekleştirildi.

Beyaz Yakalılar iş sahibi olacak
16-06-2022 14:08
16-06-2022 14:10
BATMAN
Google News

Batman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR, Batman Üniversitesi, Batman Sanayi ve Ticaret Odası ( BATSO) ve Tekstil ve Sanayi İş Adamları ( TEKSİAD) derneği işbirliğiyle yapılan  program, projenin tanıtım filmiyle başladı.

Protokolün imzalanmasının  ardından proje kapsamında  eğitimlerini  tamamlayan  katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

"BU PROJE SİZLERLE BERABER HEDEFİNE ULAŞACAKTIR"

Programda konuşan İŞKUR Müdürü Besim Eviz, "Batman'da görevimiz gereğince devletimizin verdiği kaynaklarla ve  teşviklerle, etkili, verimli, yenilikçi, vizyonel bir bilinçle işverenlerimizi , iş arayanlarımızı memnun edici proje ve programlar düzenliyor, binlerin duasını alıyor ve tabii ki bunu sizlerin ve yatırımcıların desteğiyle yapıyoruz. Ümit ediyorum ki beyaz yakalı genç kardeşlerimiz için uygulamaya koyduğumuz bu proje de sizlerle güç birliğiyle hedefine ulaşacaktır. Dinamik genç girişimci ve iş dinamiğine sahip ilimizde bu proje model proje olacaktır" dedi.

"HAYATIMIZDA VERMİŞ OLDUĞUMUZ 3 ÖNEMLİ KARAR VAR"

Programda konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, "Hayatınız boyunca vermiş olduğunuz en önemli üç karar; iş seçiminiz, eş seçiminiz ve işinizi ne zaman bırakacağınızla ilgili seçiminizdir. Değerli gençler, hayatınız boyunca vereceğiniz en önemli bu üç karardan biri olan iş seçimidir. Bu karar da yine aynı şekilde hayattaki paradigmanızı temelden değiştirecektir" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete