YAŞAM

Bıçaklı saldırıya uğrayan kadın konuştu

“Rabb'im beni çocuklarıma bağışladı”

Bıçaklı saldırıya uğrayan kadın konuştu
24-07-2023 10:13
24-07-2023 10:15
BATMAN
Google News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman'da 5 Temmuz'da dini nikâhla yaşadığı kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan ve yaralanan kadını ziyaret etti. Saldırıya uğrayan kadın “Rabb'im beni çocuklarıma bağışladı” dedi

5 çocuk annesi Fatma B'yi kaldığı evde ziyaret eden Ramanlı, saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Yapılan saldırı vahşettir. Hukuki sürecin takipçisi olacağım. Yaşadığınız zulmün sizin ve aileniz üzerinde oluşturduğu tahribatı Rabb'im en kısa zamanda üzerinizden kaldırsın. Çocuklarınız umarım bu süreci hatırlamazlar ve onlarla birlikte huzurlu bir hayat yaşarsınız." dedi.

“RABB'İM BENİ ÇOCUKLARIMA BAĞIŞLADI”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatma B. de "Doktorların gayreti ve sevdiklerimin duasıyla Rabb'im beni çocuklarıma bağışladı. Hepsi şu an devletin koruması altında. İyileşip en kısa zamanda onlara kavuşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Aile ile görüşen Milletvekili Ramanlı, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Ziyarette, AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz ve bazı partililer de yer aldı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete