TÜRKİYE VE DÜNYADAN

BİDEV Şanlıurfa'da basketbol sahası yeniledi

Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) tarafından Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesindeki Zeliha-Ramazan Alpan Ortaokulu'nun yenilenen basket sahası düzenlenen törenle açıldı.

BİDEV Şanlıurfa'da basketbol sahası yeniledi
17-06-2023 17:34
Google News

Sahanın açılış töreninde konuşan BİDEV Yönetim Kurulu Üyesi Arif Aytekin, Şanlıurfa'da ilk projelerinin açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, zor imkanlar içerisinde orta okulda basketbol ile tanıştığını söyledi.

Basketbolun kendisine çok şey kattığını aktaran Aytekin, "Neden BİDEV yönetim kurulu üyesiyim, bugün profesyonel hayatta bu pozisyondaysam, basketbolun bana inanılmaz büyük bir katma değeri var. Ne öğretti diyecekseniz, paylaşmayı öğretti, zaman kavramını öğretti, karar vermeyi öğretti, hızlı aksiyon olmayı öğretti ama hepsinden önemlisi, iyiliği ve iyi insan olmayı öğretti. Bu sebeple biz bu projeyi hayata geçirdik. BİDEV adından da anlayacağınız üzere destek ve eğitime odaklanır. Ana amacımız önce destek, yani dayanışma devamında da eğitim. Özellikle siz çocukların eğitimi." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?