SPOR

BİJİ BERXWADENE SÜLO...

BİJİ BERXWADENE SÜLO...

BİJİ BERXWADENE SÜLO...
08-02-2015 21:50
Google News

* Penaltı kurtaran kaleci Süleyman Petrolspor’un 3 puan almasını sağladı.

* Rakibi karşısında 9 kişi mücadele eden Petrolspor, Kırıkhanspor’u 3-1 mağlup etti.

 

HAKEMLER : Gökhan Esen** Alper Uslu** Murat Güçlü**

PETROLSPOR : Süleyman Kasap**** Hüseyin Rüzgar*** Can Morgül*** Sabahattin Usta*** (Dk.73 Ebubekir***) Reha Kurt**** Metin Peker*** Murat Kürüm*** (Dk. 61 Fırat Demir****) Taner Arı*** Tolga Yıldız*** Gökhan Karaali*** (Dk. 61 Cenk Cengiz***)

KIRIKHANSPOR : Ömer Kış** Erhan Çatalcan** Mehmet Yıldız** İzzet Çanlıka** Fatih Yılmaz*** Yaşar Kaya*** Güven Gürsoy** (Dk.60 Çağrı**) Sercan Uslu** (Dk.74 Oğuzhan**) Erhan Gözetlik*** Oğuz Kaan Hösük** Ender Acar** (Dk.80 Cihat**)

GOLLER : Dk. 37 ve 72 Reha Kurt, Dk. 90+8 Taner Arı (Petrolspor) Dk.45 Erhan Gözetlik (Kırıkhanspor)

KIRMIZI KARTLAR : Dk.68 Tolga Yıldız ve Dk. 78 Reha Kurt (Petrolspor) Dk. 83 Mehmet Yılmaz

Ligin ikinci yarısına iyi sonuçlar alarak başlayan Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırıkhanspor’u hakeme rağmen 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmayı Belediye başkanı Sabri Özdemir ve Petrolspor başkanı Aydın Gülmez ile birlikte 1500 kadar futbolsever izledi.

MAÇTAN NOTLAR

* Geçtiğimiz günlerde vefat eden Petrolspor’un otobüs kaptanı merhum Mahfuz Kubba için siyah bant ile sahaya çıkan Petrolspor seyirciler tarafından alkışlandı.

* Petrolspor’un teknik direktörü Erdal Alpaslan cezası nedeniyle maçı açık türbinden izledi.

* Oyuna her iki takımda temkinli başladı. İlk dakikalarda Petrolspor’un istekli ve hırslı futbolu taraftarlar tarafından beğenildi.

* 37. dakikada Reha Kurt kafa ile attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın son dakikasında Kırıkmahspor’lu Mehmet Yılmaz karamboldan skoru eşitleyen golü kaydetti. 1-1

HEYCANLI İKİNCİ YARI

* Son yılların en heyecanlı maçını izleyen Petrolspor taraftarları yerlerinde oturmadılar.

* 68. dakikada ceza sahası dışında düşürülen Mehmet yılmaz için penaltı noktasını gösterirken, Tolga Yıldız’a direk kırmızı kart gösterdi.

* 69. dakikada penaltıyı Kırıkhanspor adına Erhan Gözetlik kullanırken, Kaleci Süleyman Tirespor maçında oyduğu gibi bu maçta da Penaltı kurtardı.

* 72. dakikada Reha Kurt takımını galip duruma getiren sık gölü ile büyük alkış aldı.

* 78. dakikada Reha kurt 2. sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalınca Petrolspor sahada 9 kişi kaldı.

* 83. dakikada Kırıkhansporlu Mehmet Yılmaz 2. sarı karttan oyun dışı kaldı.

* Orta hakem oyunu 8 dakika uzatınca sinirler gerildi. İyi defans yapan Petrolspor rakibe pozisyon vermezken Kaleci Süleyman mutlak 2 gölü önledi.

* 3. golü Taner Arı 90+8’de kaydedince orta hakem bitiş düdüğünü çaldı.

Ve karşılaşma 3-1 Petrolspor’un üstünlüğü ile neticelendi. Petrolspor Kırıkhanspor karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 27’ye yükseltirken, bu hafta deplasmanda Manavgatspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?