GÜNDEM

BİK, GAZETECİLERE EĞİTİM VERDİ

Basın İlan Kurumu (BİK) ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliğiyle bölge basınının temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen Basın İşletmelerinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Bilinçlendirme Eğitimi başladı.

BİK, GAZETECİLERE EĞİTİM VERDİ
23-06-2021 12:21
BATMAN
Google News

 

EĞİTİMLER MARDİN’DE BAŞLADI

Basın İlan Kurumu tarafından organize edilen Basın İşletmelerinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Bilinçlendirme Eğitimi, 22 Haziran’da BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran’ın katılımıyla Mardin’de başladı. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) 2020 Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen programa Mardin ve Şırnak’ta yayın yapan resmi ilan ve reklam yayınlama hakkı bulunan gazetelerin temsilci ve çalışanları katılıyor.

GAZETE SAYFALARININ SİBER SALDIRILARA KARŞI KORUNMASI AMAÇLANIYOR

İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel tarafından verilen eğitim ile bilgi güvenliği, siber güvenlik konularında basın işletmelerinin farkındalıklarının ve bu konularda niteliklerinin artırılması hedefleniyor. Eğitimin sonunda katılımcılarına, 24 Haziran Perşembe Günü sertifika verilecek.

BİK GENEL MÜDÜRÜ DURAN, MARDİN VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

Basın işletmelerinin temsilcilerine yönelik düzenlenen eğitim kapsamında Mardin’de bulunan BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran ve beraberindeki heyet, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti. Görüşmede kurumlar arası ilişkilerin güçlendirilmesi ve bölge basınının durumu hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete