GÜNDEM

BİLGİ EVLERİ İNCELENDİ

Vali Ahmet Deniz, Belediye bünyesinde, Huzur Mahallesi, Petrolkent Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde bulunan Bilgi Evleri ile Hevi (Umut) Kadın Atölyesini gezdi.

BİLGİ EVLERİ İNCELENDİ
27-07-2018 21:47
Google News

Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin ve Sabri Aydın, Özel Kalem ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Salih Ay, Müftü Turgut Erhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Eren ile birlikte Bilgi Evlerini gezen Vali Deniz, Bilgi Evlerinin fiziki yapısını ve donanımını beğendiğini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Şahin, Vali Deniz’e Bilgi Evleri hakkında bilgi verirken Şahin; “Bilgi evlerine uğrayan çocuklar bilgisayar, okuma odaları, ve kütüphaneden dilediklerince faydalanabiliyor. Bilgi Evleri’nde serin bir ortamda çalışma imkânını bulan çocuklar, bu sayede kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor” dedi.

ÇAÇA ZİYARET EDİLDİ

Vali Deniz, Hürriyet Mahallesi’nde, Batman Belediyesi ile ÇAÇA (Çocuklar Aynı Çatı Altında) Derneği'nin ortak projesi kapsamında, mahalleli çocukların boş zamanlarını değerlendirmelerine olanak sağlayan eğitim evini de ziyaret ederek, eğitmen ve öğrencilerle sohbet etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete