GÜNDEM

Bilim İnsanından Lavi’ye büyük övgü

Endüstriyel Bilim İnsanı Can Kayacılar, Migros’ta satılmaya başlanan Batman Markası Lavi’nin donuk ürünlerini köşesine taşıdı. Kayacılar “Eğer ülkemizde bir şeylerin gelişmesini istiyorsak, ülkemizi ileriye taşımak istiyorsak, katma değerli ürünlere ilgi göstermeli ve bu ürünleri mutlaka tüketmeliyiz” dedi.

Bilim İnsanından Lavi’ye büyük övgü
25-11-2023 16:58
25-11-2023 17:48
Google News

LAVİ ARTIK MİGROS’TA…

Batman’ın meyve ve meyve suyu markası Lavi, donuk ürünlerini Migros’a taşımayı başardı.

Endüstriyel Bilim İnsanı Can Kayacılar, Migros’ta satılmaya başlanan Batman Markası Lavi’nin donuk ürünlerini Linkedİn’de köşe yazısı olarak konu aldı.

LAVİ’YE BÜYÜK ÖVGÜ

Kayacılar, yazısında “Bugün sabah yürüyüşünde Migros'a uğrayayım dedim. Bir kaç gün önce aklımda bir ürün vardı, fiyatına bakmıştım ama etiketini göremediğim için dolaptan alıp, yerine koymuştum. Son dönemlerde bazı ürünlerin fiyatı çünkü gereksiz pahalı geliyor ve konu Frambuaz olunca dedim Can bi dur. Bu ürünü almak istememin çok derin nedenleri var. Öncelikle Fernas Gıda, ülkemizin gözbebeği #Batman'da kurulu bir gıda şirketi. İnovasyona inanılmaz derecede açıklar. Mor ürünler yetiştirip, harika konsantreler, meyve suları ve en son olarak da bu şekilde donmuş ürünler üretmişler. Görünce o kadar sevindim ki! Hemen almak istedim ama dediğim gibi pahalı olma olasılığı nedeniyle almamı ertelemiştim. Bugün cesaretimi toplayıp, tekrardan Migros dolabının başına gittim. Ürünü aldım, kasaya gittim. Fiyatı hala yazmıyordu dolabın üzerindeki etiketlerde)  Konu yerli üretim, konu emek yoğun üretim, konu inovasyon ve konu Batman olunca mutlaka alacağım dedim.. Ve hiç beklemediğim bir fiyatla karşılaştım.. 99 TL gibi bir fiyatı görünce (diğer dondurulmuş orman meyveleri gerçekten bu fiyatın 2-3 katı) kasiyere dedim, çok az bekler misin, dolaptaki tüm Lavi'leri alıyorum diye Hepsini de gittim gururla aldım. Bu konuda benim fikrimi sorarsanız, bence hepimiz böyle yapmalıyız. Eğer ülkemizde bir şeylerin gelişmesini istiyorsak, ülkemizi ileriye taşımak istiyorsak, katma değerli ürünlere ilgi göstermeli ve bu ürünleri mutlaka tüketmeliyiz. Hele ki ülkemizin doğusunda, muhteşem şeyler oluyorken, bunları asla kaçırmamamız gerektiğini düşünüyorum. Tüm Fernas Gıda ailesine, tüm uğraşları, tüm güzel ürünleri, bizlere sağladıkları umut dolu bir gelecek nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varlar. Lavi markasına verdikleri destek nedeniyle de Migros Ticaret'in tüm değerli çalışanlarına, bu ürünleri bizlere ulaştırdıkları için, tüm Migros çalışanlarına, emek verenlerine de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete