EĞİTİM

BİLİM TEKNİK KOLEJİ’NDEN YİNE BİR İLK

BİLİM PROJELERİ YARIŞTI

BİLİM TEKNİK KOLEJİ’NDEN YİNE BİR İLK
21-04-2019 15:33
Google News

Bilimi Teknolojiyle Birleştiren Okul sloganı ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Bilim Teknik Koleji, Batman'da ilklere imza atmaya devam ediyor.

Bilim Teknik Koleji’nde, Batman’da ilk defa Pozitif Bilim Proje Yarışması’nı düzenledi. Yarışmaya öğretmen ve veliler de ilgi gösterdi. Toplam 56 projenin finale kaldığı bilim yarışmasına Batman Üniversitesi Akademisyenleri jüri üyeliği yaptı. Jüri üyeleri, dereceye giren projeleri seçmekte oldukça zorlandı. Akademisyenler, proje yarışmasının öneminden bahsederken, Kolej Yetkililerine teşekkür etti. Beşeri İlçe Milli Eğitim Müdürü Übeydullah Aydın “Bilime katkı sağlayan yarışmayı izlemek, tarif edilemez bir duyguydu. Kurulduğu yıldan beri koleji ve çalışmalarını takip ediyorum. Bu tür başarılar göğsümüzü kabartmakla beraber diğer okullarımıza da örnek oluyor” dedi.

MEHMET AKİF ORTAOKULU VE BİLİM KOLEJİ 1. OLDU

Ortaokul düzeyinde Mehmet Akif Ortaokulu, lise düzeyinde ise Batman Bilim Teknik Koleji 1. oldu. 1. olan okullara para ödülü verildi. Okul Müdürü Abdürrahim Demirtaş “Bilim uğruna bu tür çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Genç mucitleri okulumuzda davet etmenin ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete