GÜNDEM

BİLİRKİŞİLER SAMSUN’DA SEÇİME GİTTİ

Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu gerçekleştirildi.

BİLİRKİŞİLER SAMSUN’DA SEÇİME GİTTİ
21-10-2021 13:32
21-10-2021 13:37
BATMAN
Google News

BATMAN BİLİRKİŞİLER DERNEĞİ DE SAMSUN’DAYDI

Tüm Bilirkişi Federasyonu 1. Olağan Genel Kurul, Cumartesi Günü Samsun'da yapıldı. 6 katılımcı dernekten 36 delege, il temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı programa, Batman’dan Bilirkişiler Derneği Zerrin Delen, Ercan Kaya, Yusuf Işık, Felek Onat Solmaz’dan oluşan delegasyonu katıldı.

“BİLİRKİŞİLİĞİN SAYGILIĞINI KORUMAK İSTİYORUZ”

Genel Kurul, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve Samsun Bilirkişiler Bölge Kurulu Başkanı Adem Arslan’ın katılımları ile gerçekleştirildi. Yürütmede Divan Heyetinde Batman Delegesi Ercan Kaya’nın da yer aldığı Batman Dernek Başkanı Zerrin Delen de yerelde bilirkişiliğin saygınlığı hak ve menfaatlerinin korunması adına yerelde yapılan çalışmaları federasyonlaşarak tüm Türkiye’deki bilirkişiler için yapacaklarını beyan ettiğini dile getirdi.

ONLİNE KATILIMLAR OLDU

Hazine Müsteşarı Dr. Ahmet Genç, Sigorta Tahkim Komisyonu Başkanı İbrahim Taşbaşı, Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Daire Başkanı Bülent Aycan, TÜRKONFED Başkanı ile Vekili Aydın Ağaoğlu ile İbrahim Güllü, Genel Kurula online bağlanarak görüşlerini aktardı.

ZERRİN DELEN, GENEL SEKRETER OLDU

Seçimde Samsun Bölge Bilirkişiler Derneği Başkanı Sedat Urkaya Federasyon Genel Başkanlığına seçilirken, Çorum Hitit Bilirkişiler Derneğinden, Fatih Kankurdan Genel Başkan Vekilliğine, Ankara Bölge Bilirkişiler Dernek Başkanı Erdinç ARISOY Genel Başkan Yardımcılığına, Batman Bilirkişiler Dernek Başkanı Zerrin Delen Genel Sekreterliğe, Trabzon Bilirkişiler Dernek Başkanı Osman Kenan Aksoy Saymanlığa, İbrahim Ahıshalı ile Fatih Şahin ve Ebru Akal Yönetim Kurulu Üyeliğine,  Yusuf Işık Denetleme Kurulu Başkanlığına, Ercan Kaya ise Disiplin Kurulu Üyeliğine seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?