GÜNDEM

BİN 200 KİŞİYE İŞ FIRSATI…

İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, TYP kapsamında 1200 personel istihdam edeceklerini ve alımların kura ile yapılacağını açıkladı.

BİN 200 KİŞİYE İŞ FIRSATI…
17-05-2018 21:35
Google News

BAŞVURULAR 21-25 MAYIS ARASINDA

Merkez Belediye 600, Müftülük 200, Orman İşletme Müdürlüğü (Milli Parklar-Üniversite) 50, Özel İdare (Afad-Göç İdaresi-Kosgeb, Gençlik vb.) 80, Hasankeyf Kaymakamlığı 20, Hasankeyf Belediyesi 230, Kültür Müdürlüğü 30 olmak üzere 1200 personel istihdam edileceğini belirten Eviz “Her yıl TYP ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere geçici süreli işçi alımı yapıyoruz. Bu yıl k başvurular 21-25 Mayıs tarihleri arasında www.iskur.gov.tr adresimiz veya hizmet binamızdan yapılacak. Sosyal durum incelemesi ve güvenlik soruşturmasından sonra, uygun kişiler arasında kontenjanların % 100’ü NOTER tarafından basın huzurunda çekilecek. Diğer ilçeler için de çalışmamız sürüyor” dedi.

“DOLANDIRICILARA İTİBAR ETMEYİN”

Eviz, başvuracak adayları uyararak “İŞKUR TYP projelerine başvuran tüm vatandaşlarımız, rahat olsun, bu süreçte hiçbir haber ve iddialara inanmasın, dolandırıcılara itibar etmesin. Çünkü NOTER marifetiyle hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerine riayet edilerek kuralar çekilecek ve şeffaf bir şekilde basın huzurunda yapılacak. Güvenlik tedbirleri nedeniyle toplum karşısında kuralar çekilmeyecek, basın huzurunda çekilecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete