EĞİTİM

BİN 300 ÖĞRENCİYE NİTELİKLİ EĞİTİM

Vali Ahmet Deniz tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan üniversite sınavı hazırlık kurslarında eğitim-öğretim gören üniversite adaylarına kaynak kitap seti dağıtıldı.

BİN 300 ÖĞRENCİYE NİTELİKLİ EĞİTİM
12-02-2018 21:36
Google News

Kitap dağıtım programına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran  ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan da katıldı. Üniversite adaylarını sınıflarda ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilere eğitim-öğretim konusunda çeşitli nasihatlarda bulundu.
Daha sonra Valiliğin katkılarıyla temin edilen yaklaşık bin 300 öğrenciye kaynak kitap dağıtımı gerçekleştirildi. 
"EĞİTİMİN NİTELİĞİNİ YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”
Vali Deniz,  geçen yıl ilimizde başlatılan “ Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” Projesi kapsamında üniversite adaylarına kitap desteğinde bulunduklarını belirterek, “Bütün amacımız ve gayemiz Batman’da eğitimin niteliğini daha üst seviyelere taşımaktır” dedi. 
TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN ÖĞRENCİYİ TEBRİK ETTİ 
Konuşmanın ardından geçen yıl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açtığı üniversite hazırlık kurslarına katılarak Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Ahmet Durmaz ile telefonla görüşen Vali Deniz, kendisini tebrik edip, başarılar diledi. Vali Deniz, Halk Eğitim Merkezinin üst katında yeni açılan etüt merkezini,  konferans salonu, İngilizce, müzik, oryantasyon ve bilgisayar gibi eğitim kurslarının verildiği sınıfları gezerek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete