GÜNDEM

BİR BU EKSİKTİ!

BİR BU EKSİKTİ!

BİR BU EKSİKTİ!
25-09-2014 21:40
Google News

* Batmanlı eşcinsel, İstanbul’da evlenmiş!...

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Ekin Keser ile 28 yaşındaki Batmanlı Emrullah Tüzün, İstanbul’da evlendi.

Ulusal ajans ve gazetelerin haberlerine göre Arap kökenli Ekin Keser ile Batmanlı Kürt bir ailenin oğlu olan Emrullah Tüzün, Türkiye’de eşcinsel nikâhın yasak olması nedeniyle İstanbul Boğazı’nda bir teknede resmi olmayan bir düğün yaptı. Keser ve Yavuz çifti, tekneye kol kola geldi. Tören sırasında çiftlerden birinin, beline kırmızı kuşak bağlaması dikkat çekti. Düğün sırasında çiftlerden Ekin“Hayatımı sonsuza kadar birleştireceğim adamı buldum” dedi.

HABER ULUSAL GAZETELERDE

Düğün töreni, ulusal basında ve gazetelerde manşetlere taşındı. Çıkan haberlerde 21 yaşındaki Ekin Keser’in Arap kökenli olduğu belirtilirken, Güzel Sanatlar öğrencisi 28 yaşındaki Emrullah Tüzün’ün ise uzun yıllar önce ailesiyle birlikte Batman’dan İstanbul’a göç ettiği ileri sürüldü.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ: YİNE REZİL OLDUK

Düğün töreninin, ulusal basında yer almasına tepki gösteren ve gazetemizi arayan Batmanlı bazı vatandaşlar “Batman’ın bu tür olumsuz olay ve haberlerle anılması bizi üzüyor. Haberde çiftlerden birinin Batmanlı olduğu iddia ediliyor. Eğer yapılan haberler doğruysa yine rezil olduk” açıklamasını yaptı. Çıkan haberlere tepki gösteren bazı vatandaşlar ise “dünyanın sonu geldi. Kıyametin alametidir. Neden iyi şeylerle değil de hep olumsuz şeylerle anılıyoruz” diyerek serzenişte bulundular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete