Ana içeriğe geç

Bir günde iki intihar

Batman’ın Kozluk İlçesine bağlı iki farklı köyde 24 saat içinde meydana gelen intihar vakaları, ilçeyi yasa boğarken, av tüfeğiyle yaşamlarına son veren iki vatandaş için jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bir günde iki intihar

Kozluk’ta 24 saat içinde yaşanan iki ayrı intihar vakası, ilçede büyük üzüntüye neden oldu. İki olayda da genç bireylerin av tüfeğiyle yaşamlarına son vermesi dikkat çekti. İlk olay, Kozluk İlçesine bağlı Parmakkapı (Heskute) Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 yaşındaki Yunus A. isimli genç, henüz bilinmeyen nedenle evinde av tüfeğiyle intihar etti. Ailesi tarafından ağır yaralı halde bulunan genç, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

İKİNCİ İNTİHAR VAKASI ORTACA KÖYÜNDE…

İkinci intihar vakası ise aynı ilçeye bağlı Ortaca Köyünde yaşandı. 35 yaşındaki Ekrem A. av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Yakınları tarafından bulunan evli ve 3 çocuk babası Ekrem A.’nın cansız bedeni olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Her iki olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle