SPOR

BİR MAÇ, BÖYLE GEÇTİ

Petrolspor-Göztepespor maçından izlenimler:

BİR MAÇ, BÖYLE GEÇTİ
21-09-2017 19:07
Google News

Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında Süper Lig Ekiplerinden Göztepespor ile karşılaşan Petrolspor, rakibini 3–1 mağlup ederek, adeta tarih yazdı. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek olan maçta Petrolspor, Göztepe’yi 3-1’lik skorla kupadan elemeyi başardı.

İLK YARI 1–1 BİTTİ

3. lig temsilcimiz Petrolspor, oyuna hızlı başlayan taraf oldu. Göztepespor ilerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 30. dakikada kazanılan Penaltıyı gole çeviren Göztepespor’lu Axel Ellessa, takımını 1–0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında sağ kanattan Halil Aşut’un kullandığı serbest atışı iyi takip eden Celal Aras, kafa ile topu filelerle buluşturdu. Ve karşılaşmanın ilk yarısı 1–1 neticelendi.

İKİNCİ YARI, 2 GOL BİRDEN GELDİ

İkinci yarıya güç depolamış şekilde dönen Petrolspor, rakibine göz açtırmadı. İkinci yarıda Emre Aydın ve Muhammed Uyanık’ın golleri ile Kırmızı Beyazlı Takım, rakibini 3–1 mağlup ederek, sahadan galip ayrılan takım oldu.

HAFTA İÇİ OLMASINA RAĞMEN STAT, DOLUYDU

Hafta içi olmasına rağmen karşılaşma, ilgiyle izlendi. Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, TP Müdürü Mustafa Demir ve Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’da 16 Mayıs Şehir Stadyumunda yerini aldı.

TARAFTAR, BALKON VE ÇATILARI DOLDURDU

Stadın hınca hınç dolduğu maçta, çevre binaların balkon ve çatılarında da gençler, maça kilitlenmişti.

90 DAKİKA BOYUNCA TEZAHÜRAT

Küfür ve kötü tezahürata müsaade edilmemesi için kurum müdürleri ile defalarca toplantı düzenleyen Vali Ahmet Deniz’in çabası, meyvelerini verdi. Maç, küfür ve argosuz geçti. Takımını motive etmek için tezahüratta bulunan taraftar, 90 dakika boyunca yerinde durmadı.

EMNİYET, GÜVENLİK TEDBİRİ ALDI

Sahanın güvenliği, Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından sağlandı. Maç öncesi stadın çevresinde denetim yapan polis ekipleri, maç bitimine kadar nöbette bekledi.

VALİ, MAÇ BİTİMİNE KADAR AYAKTAYDI

Maçı büyük bir ilgiyle izleyen Vali Deniz, 90 dakika boyunca gol heyecanı ile yerinde duramadı. Petrolspor’un attığı gollerle sevinci ikiye katlanan Vali Deniz, mutluluğunu yanındakilerle paylaştı.

BAŞKANIN GOL SEVİNCİ

Petrolspor’un galip olduğu maçta, Vali Ahmet Deniz ve Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’ın bilek bileğe yumruklaşarak sevincini paylaşması, objektifimize böyle yansıdı.

TARAFTAR, VALİ’YE TEZAHÜRAT YAPTI

Maç bitiminde taraftar “Büyük Vali” sloganı ile Vali Deniz’e tezahürat yaptı. Vali Deniz, taraftarı selamlayarak jeste karşılık verdi.

VALİ, GALİBİYET SELFİE’Sİ ÇEKTİRDİ

Vali Deniz, maç sonrası Muhabirimiz Yusuf Kavak ile galibiyet selfie’si çektirdi. Fotoğraf karesi, sosyal medyada paylaşıldı.

MUHABİRİMİZ, GÖZTEPESPORLU OYUNCU İLE

Petrolspor Fanatiği olan Muhabirimiz Umut Ayaz, maçı 90 dakika boyunca ilgiyle takip etti. Maç sonrası Petrolspor Atkısını takarak Göztepespor’lu bir sporcuyla fotoğraf çektiren Ayaz, Batman’ın misafirperverliğini anlattı. Göztepeli futbolcu Batmanı ve Batmanlıları çok sevdiğini dile getirdi.

SPORCULAR VE TEKNİK EKİP, KUCAKLAŞTI

Göztepespor’u, 3-1’lik galibiyetle ligden eleyen Petrolspor’da keyifler yerine geldi. Kırmızı-Beyazlı Sporcular ve Teknik Ekip, kucaklaşarak mutluluğunu paylaştı.

AS BAŞKAN, ÇOCUĞUNU OMZUNDA GEZDİRDİ

Göztepespor karşısında alınan galibiyete sevinen Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan da çocuğunu omzunda gezdirerek sevincini yaşadı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete