GÜNDEM

“BİR ODA BİN DUA”YA İLK DESTEK DEMİR’DEN…

“BİR ODA BİN DUA”YA İLK DESTEK DEMİR’DEN…

“BİR ODA BİN DUA”YA İLK DESTEK DEMİR’DEN…
08-01-2015 18:56
Google News

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu’nun girişimleri sonucu hayata geçirilen “ Bir Oda Bin Oda” projesi, işadamlarından destek görmeye başladı.

Proje kapsamında hastanelerin yatan servisleri yeniden düzenlenerek modernize edilecek. Projeye katkıda bulunan hayırseverlerin isimleri, odalara verilecek. Hastanelerin yatan servislerinin yeniden düzenlenmesini ve modernize edilmesini kapsayan “Bir Oda Bin Oda” projesine ilk destek, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir’den geldi. Demir, projeye destek vererek bir hasta ve refakatçi odasını yeniden düzenleyip modernize etti.

HER GÜN BİR HAYIRSEVERİN ADINI AÇIKLAYACAĞIM

Konuyla ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu “Projenin amacı, hasta odalarını yeniden düzenlemektir. Projeyle hasta odaları güzelleştirilecek ve modernize edilecek. Bir Oda Bin Dua kampanyası beklemediğimiz kadar ilgi görüyor. Refakatçi oteli ve hasta odalarını teşrif etme konusunda hayırseverlerimiz müthiş destek veriyor. Hepsine sonsuz teşekkürler, Allah hepsinden razı olsun. Her gün 1 hayırseverimizi açıklayacağım. İlk hayırseverimiz BATSO Yönetim Kurulu adına Abdulkadir Demir Bir Oda için Binler Dua onlara olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete