GÜNDEM

“BİR ODA BİN DUA”YA TPAO’DAN DESTEK...

“BİR ODA BİN DUA”YA TPAO’DAN DESTEK...

“BİR ODA BİN DUA”YA TPAO’DAN DESTEK...
19-02-2015 16:59
Google News

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu’nun girişimleri sonucu hayata geçirilen “ Bir Oda Bin Oda” projesi, işadamlarından, kurumlardan ve işletmelerden destek görmeye devam ediyor.

Proje kapsamında hastanelerin yatan servisleri yeniden düzenlenerek modernize ediliyor. Projeye katkıda bulunan hayırseverlerin isimleri, odalara veriliyor. Hastanelerin yatan servislerinin yeniden düzenlenmesini ve modernize edilmesini kapsayan “Bir Oda Bin Oda” projesine destek, bu kez Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)’ndan geldi. TPAO’nun katkılarıyla bir hasta ve refakatçi odası yeniden düzenlenerek modernize edildi.

PROJEMİZ DESTEK GÖRÜYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu “Projenin amacı, hasta odalarını yeniden düzenlemektir. Projeyle hasta odaları güzelleştiriliyor ve modernize ediliyor. Bir Oda Bin Dua kampanyası beklemediğimiz kadar ilgi görüyor. Refakatçi oteli ve hasta odalarını teşrif etme konusunda hayırseverlerimiz müthiş destek veriyor. Hepsine sonsuz teşekkürler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete