SPOR

Bir Petrolspor daha doğdu

Şırnak’ı geçmiş yıllarda Şırnak İdman Yurdu ismi ile bal liginde temsil eden takım, bu sezondan itibaren Şırnak Petrolspor olarak ligde mücadele edecek.

Bir Petrolspor daha doğdu
09-09-2023 21:46
10-09-2023 12:13
Google News

YENİ İSİM VE KADROSU İLE YENİDEN SAHALARDA

Daha önce Şırnak İdman Yurdu olarak bal liginde mücadele eden Şırnak Takımı, yeni ismi ve kadrosuyla tekrar bal liginde mücadele edecek. 2023 yılında yeni ismi ile sahalarda mücadele edecek olan Şırnak Petrolspor, Lokman Besen Başkanlığında Şırnak’ı bal liginde temsil edecek. Yeni sezon için açıklama yapan Başkan Besen "Ekim Ayında başlayacak olan bal liginde yeni ve güçlendirilmiş kadromuzla, bu sene beklentileri daha yüksek tutarak büyük bir takım ruhu ile yeşil sahalarda mücadelelerini sürdüreceğiz. Yeni sezonda tüm halkımızı bize destek vermeleri ve takımlarını sahiplenmelerini istiyoruz” dedi.

LOGO BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Şırnak’ta petrol aramaları başladıktan sonra Şırnak Petrolspor adını alan takımın logosu da Batman Petrolspor’un logosuyla benzerlik taşıdı. (Bayram Ayhan/Batman Sonsöz.net)

LOGO BENZERLİĞİYLEDE DİKKAT ÇEKTİ

Şırnak’ta bulunan petrolden sonra Şırnak’ın takımı olan Şırnak İdmanyurdu ismini Şırnak Petrolspor olarak değiştiren takımın logosu da Batman Petrolspor ile benzerliğiyle dikkat çekti.(Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete