TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bir Sevdadır Dizisi Son Bölümde Heyecan Dorukta!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Sevdadır dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı.

Bir Sevdadır Dizisi Son Bölümde Heyecan Dorukta!
29-02-2024 16:10
Google News

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği Bir Sevdadır dizisi, son bölümünde izleyicileri şaşırtacak olaylara sahne oldu. Yeşil'in Karlıca ailesinden kaçışı büyük bir heyecan yarattı ve sosyal medyada #BirSevdadır etiketiyle gündemde kendine yer buldu. Ünal'ın Yeşil'i ele geçirdiğini düşündüğü sırada, Yeşil'in zekası karşısında şaşkına döndü. Cenap Ağa çiftliğinde beklenen sevinçli haberler gelmezken, Bıçakçı ailesi büyük bir oyunun içine sürüklendi. Yeşil'in kurduğu plan işlerken, Yasin tarafından Ünal'ın elinden kurtarıldı. Ancak işler bu kadar kolay olmayacaktı. Tufan'ın ortaya çıkışıyla yeni bir tehlike belirdi. Yasin ve Tufan arasındaki kavga sürerken, Yeşil eline geçirdiği odun parçasıyla Tufan'a karşı tehlikeli bir hamle yaptı. Cenap'ın elindeki kozla Yasin'i tekrar zor durumda bıraktığı anlar da dizinin heyecanını arttırdı. Yasin'in doping skandalı basına yansıdığında Bıçakçı ailesi bir kez daha sarsıldı. Ancak Yeşil'in desteğiyle Yasin yeniden toparlanmaya çalıştı.

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı Bir Sevdadır dizisinde, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler de yer alıyor. Günay Günaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete