TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bir Sevdadır Dizisinde Heyecan Dorukta!

Bir Sevdadır dizisinin son bölümünde yaşananlar ve gelişmeler hakkında detaylı bilgi

Bir Sevdadır Dizisinde Heyecan Dorukta!
03-03-2024 17:39
Google News

Bozdağ Film tarafından yapılan Bir Sevdadır dizisi, son bölümünde izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Karlıca ailesinden kaçışıyla büyük bir dönüm noktası yaşayan Yeşil, izleyicileri şaşırtmayı başardı. Sosyal medyada da #BirSevdadır etiketiyle gündemde olan dizi, heyecan dolu anlarla dolu bir bölümle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Öte yandan, Ömer dizisinden Kurtlar Vadisi Gladio'dan transfer edilen Ayşe karakteriyle gönüllerde taht kuran Nehir, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşatacak merak konusu oldu. Dizi, Unal'ın Yeşil'i ele geçirdiğini düşündüğü anlarla başladı ancak Yeşil'in zekası herkesi şaşırtmayı başardı. Cenap Ağa çiftliğinde beklenen sevinçli haber gelmezken, Bıçakçı ailesi büyük bir oyunun içine sürüklendi. Yeşil'in kurduğu plan başarıyla işlerken, Yasin'in kurtarılma anı da izleyicileri heyecanlandırdı.

Doping skandalıyla sarsılan Yasin Bıçakçı'nın karalanmasıyla Bıçakçı ailesi tekrar zor durumda kaldı ancak Yeşil'in desteğiyle ayakta kalmayı başardı.

Günay Günaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in paylaştığı dizinin kadrosunda yer alan başarılı isimler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete