SPOR

Bir sporcumuz daha Süper Lig’de…

Batman Belediyesi, futbol altyapısında yetiştirdiği sporcuların büyük kulüplere transferini sağlıyor.

Bir sporcumuz daha Süper Lig’de…
30-01-2023 06:59
29-01-2023 14:03
Google News

Okuduğu okulun futbol takımının okullararası düzenlediği turnuvalara katılan ve Ağrı’da bölge şampiyonu olan, ardından Sivas’taki Türkiye U12 Türkiye Yarı Finaline kalan İhsan Can Gençeli, daha profesyonel bir eğitim alabilmek için 1955 Batman Belediyespor Kulübüne kayıt yaptırdı.

1,5 YIL BELEDİYE BÜNYESİNDE SPOR YAPTI

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 1955 Batman Belediyespor Kulübü Hocalarının nezaretinde 1,5 yıl boyunca profesyonel eğitim alan Gençeli, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde düzenlenen seçmelerde scout ekibince oldukça beğenildi ve Süper Ligde mücadele eden Galatasaray Spor Kulübü altyapısından teklif aldı.

GURURLUYUM

Baba Fatih Gençeli “Oğlumun futbol alanında profesyonel olarak yetiştirilmesi beni oldukça mutlu etti. Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptırdıktan sonra İhsan Can, teknik alanda oldukça başarı gösterdi. Altyapıda sıkı bir çalışma içerisine girdi. Önce Galatasaray Spor Kulübü’nden ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nden de teklif geldi. Bu teklifler arasından tercihimizi İhsan Can’ın eğitimine katkı sağlayan hocalarıyla birlikteortak bir kararla alacağız” dedi.

İhsan Can Gençeli ise Batman'da verilen sportif eğitim ve faaliyetlerin büyükşehirlerden bir farkının bulunmadığını dile getirerek Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete