GÜNDEM

BİR YILDIR KAYIP, BULANA ÖDÜL

Batman’da market işletirken 1 yıl önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan iki çocuk babası Mehmet Şirin Yılmaz (30)’ın ailesi, Yılmaz’ın bulunmasında kendilerine yardımcı olup yerini bildireceklere para ödülü vereceklerini söyledi.

BİR YILDIR KAYIP, BULANA ÖDÜL
14-12-2016 22:55
Google News

 “SADECE İYİ OLDUĞUNU BİLMEK İSTİYORUZ”

Kardeşini bulmak için başvurmadık yer bırakmadıklarını söyleyen Mehmet Şirin Yılmaz’ın abisi Mensur Yılmaz, iki çocuğu ve eşiyle ailesi perişan olan Mehmet Şirin Yılmaz’ın yerini bildirecekleri para ile ödüllendireceklerini söylerken, nerde, ne durumda olduklarını bilmedikleri kardeşine seslenerek “Hepimiz seni merak ediyoruz. Seni çok özledik, çocukların babalarını istiyor, eşin seni bekliyor. En azından iyi olup olmadığını bilmek istiyoruz” dedi.

“TUTUNACAĞIMIZ KÜÇÜK BİR UMUDA İHTİYACIMIZ VAR”

Biri henüz 1,5 diğeri ise 5 yaşında iki çocuğuyla eşinin bir yıldır merak içerisinde olduklarını hatırlatan Ağabey Yılmaz, kardeşinin yerini bildireceklere “Sağ kolu hafif engelli, 1,78 boyunda atletik yapılı, esmer bir genç. Onu tanıyan ya da yerini bilen varsa Allah rızası için bize ulaşsın. Gitmedik yer, sormadık kimse bırakmadık. Nerde ne yaptığına yaşayıp yaşamadığına dair tek bir bilgiye ulaşamadık. Kardeşimin yerini bildireceklere para ödülü vereceğiz. Bütün ihtimalleri tükettik. Tutunacağımız küçük bir umuda ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. Ağabey Mensur Yılmaz, kardeşinin yerini bildirecekler için twitter ve facebook’ta “Kayıp Mehmet Şirin Yılmaz Aranıyor” profiline mesaj bırakmalarını ya da 0 532 737 3922 no’lu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. (Yusuf kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete