GÜNDEM

BİRİ MOTORDA, BİRİ BAGAJDA DAVUL ÇALIYOR

Ramazan Ay’ında Cemal Biçen ve kardeşi Kemal Biçen motosiklet sepetinde, Hakan Şengül ise otomobil bagajında davul çalarak Batmanlıları sahura kaldırıyor.

BİRİ MOTORDA, BİRİ BAGAJDA DAVUL ÇALIYOR
12-06-2016 20:50
Google News

İKİ KARDEŞİN SAHUR MESAİSİ

Cemal ve kardeşi Kemal Biçen, Ramazan Ay’ında sepetli motosikletle davul çalarak GAP, Fatih, Belde ve Gültepe Mahalleleri’nde vatandaşı sahura uyandırıyor. Vatandaştan gelen talep üzerine zaman zaman mani de okuduklarını söyleyen Cemal ve Kemal Biçen kardeşler “Motosikleti ben kullanıyorum, kardeşim de davul çalıyor. 8 yıldır bu işi yapıyoruz. 1 saat içinde 4 mahalleyi dolaşıyoruz” dedi. Gündüz hurdacılık, geceleri ise davulculuk yapan iki arkadaşın davul macerası da Batman’da ilgi görüyor.

ARABA BAGAJINDA DAVUL ÇALIYOR

Bekir Gezer’in kullandığı otomobilin bagajında davul çalarak vatandaşı sahura uyandıran Hakan Şengül ise “Gece 01.00 gibi yola çıkıyoruz. 1 saat içinde 2 mahalleyi sahura uyandırabilmek için bu yöntemi seçtik. Arkadaşım Bekir Gezer araba kullanıyor, ben de davul çalıyorum. Vatandaştan ricamız, bizim yerimize para isteyenlere itimat etmesinler” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?