GÜNDEM

“BİRİM MÜDÜRLERİNDEN MEMNUNUM”

Birim müdürleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, belediyenin kurumsal hizmetlerdeki başarısında, "Biz Bir Aileyiz" anlayışının etkili olduğunu söyledi.

“BİRİM MÜDÜRLERİNDEN MEMNUNUM”
26-04-2018 21:13
Google News

“REHAVETE KAPILMAMALIYIZ”

Başkan Vekilliği görevini 20 aydır sürdüren Aksoy, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birim müdürlerinden memnun olduğunu söyleyen Aksoy “Ben dahil kimse rehavete kapılmamalı. Çalışma sezonuna girdiğimiz bu günlerde birim müdürlerimiz, ilk günkü şevkle çalışmalarını sürdürmeli” dedi.

ANKET SONUÇLARINI PAYLAŞTI, “DİKKAT ÇEKİCİ” DEDİ

Belediyenin 444 personeliyle yapılan anketin sonucunu paylaşan Aksoy, verilerin dikkat çekici olduğunu söyledi. Aksoy, ankette, personelin yüzde 75’inin kendi yönetimlerinden memnun kaldığını, bunun da çalışma verimliliği açısından memnuniyet verici olduğunu belirtti.

“KALFALIK DÖNEMİNE GİRDİK”

Aksoy “Çıraklık dönemimiz bitti. Artık kalfalık dönemindeyiz. Çalışan memnuniyet anketi aslında benim söylemek istediklerimi özetliyor. Biz burada bir aile olmayı başardık. Yüzde 75 oranı, büyük bir rakam. Personelin, amirlerinden duyduğu memnuniyet, kurumlarına olan aidiyeti gösteriyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete