EĞİTİM

BİRİNCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile yapılan Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması il birincilerine ödülleri, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.

BİRİNCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
01-10-2020 14:50
Google News


RESİM VE ŞİİR DALINDA YARIŞTILAR
İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerine yönelik resim ve şiir yarışması sonucunda başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Emrullah Aslan, Batman Yeşilay Şube Başkanı Yılmaz Aydın, Okul Müdürleri, İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorisinde resim ve şiir dalında il birincisi olan öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Yarışmada il birincisi olan öğrencilerle sohbet eden Kurtaran, başarılı öğrencileri kutlayıp öğrencilere başarı belgelerini ve ödüllerini verdi.

AMAÇ, ÇOCUKLARI ZARARLAR ALIŞKANLIKLARA KARŞI BİLİNÇLENDİRMEK
Proje ile İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmeleri; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz etkilerini kavramaları ve Türkiye Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete