GÜNDEM

BİRLİĞİN YENİ YÖNETİMİ SONSÖZ’DEYDİ

Hafta sonu yapılan seçimde, Batman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçilen Nimetullah Durmaz ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Batman Sonsöz Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

BİRLİĞİN YENİ YÖNETİMİ  SONSÖZ’DEYDİ
09-05-2017 18:19
Google News

PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Konferans Salonunda, 303 üyenin katılımı ile yapılan seçimli genel kurulda, 168 oyla görevi Eski Başkan Hayrettin Ekmiş’ten devralarak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Durmaz, Birlik çatısı altında yapacakları projelerden bahsetti.

“KÜPELEMEYİ BİRLİK ADINA YAPACAĞIZ”

Yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı Batman’da hayvan küpeleme işleminin, Tarım Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapıldığını hatırlatan Başkan Durmaz “Birliğe ek gelir sağlayan küpeleme işlemini Tarım Müdürlüğünden devralarak, Birlik çatısı altında yapacağız. Böylece küpeleme işlemi daha hızlı yapılacak” dedi.

ÜYE SAYIMIZDA HEDEF: 2 BİN

Üyelikten çıkarılan veya üyeliğini sildirenleri tekrar Birlik çatısı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Durmaz “Üyelikten ihraç edilen ya da üyeliğini sildiren damızlık sığır yetiştiricilerine mesaj atarak, yeniden üyeliğe alacağız. Hedefimiz 3 bin üye” dedi. Durmaz, Batman’daki tüm hayvanların kayıt altına alınacağı ve ilçelerde de çalışmaların aktif olarak yürütüleceği bilgisini paylaştı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete