GÜNDEM

BİRLİK VAKFI, ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ

Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, Kurucular Kurulu Üyesi de olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret etti.

BİRLİK VAKFI, ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ
02-05-2021 13:09
BATMAN
Google News

Birlik Vakfı Batman Şubesinin faaliyetleri hakkında brifing alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batmanlılara ve vakıf gönüllülerine selamlarını iletti.


45 dakika süren kabulde AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Birlik Vakfı Üyesi Sn Mustafa Açıkgöz, Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, Vakıf Genel  Sekreteri Nurullah Tüzün ve iş insanı Necip Kotan da yer aldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Batman, gönlümüzün de Türkiye’mizin de gözdesidir. Batmanlı kardeşlerimize selamlarımızı ve muhabbetlerimizi iletin. Küresel salgınla etkin mücadelemizde Batman’ın desteği bizim için önemlidir, Batman’ı ve Batmanlı kardeşlerimizi de çok özledik.”dedi.


Ayasofya-i Camii Kebir’in ibadete açılmasından dolayı şükranlarını ileten Batman Heyeti, Erdoğan’ın resmi ile Ayasoyfa Camii silüetinin işlendiği tabloyu ve Osmanlı Kehribar taşından yapılmış tespihi Erdoğan’a takdim etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete