GÜNDEM

BİSİKLETLE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞTILAR

Şanlıurfa'dan Newroz Kutlamaları kapsamında “İbrahim'den Nuh'a Urfa-Cizre Bisiklet Turu”na katılan bisikletçiler, Şırnak'ın Cizre ilçesine ulaştı.

BİSİKLETLE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞTILAR
22-03-2015 19:56
Google News

Türkiye 'yi Pedallıyorum Bisiklet Grubu ile Batman Turizm Derneği’nin Newroz Kutlamaları kapsamında organize ettiği "İbrahim'den Nuh'a Urfa-Cizre Bisiklet Turu"na katılan 10 bisikletçinin Şanlıurfa Balıklıgöl’den başlattıkları tur, Şırnak’ın Cizre ilçesinde Nuh Peygamber Türbesi’nin bulunduğu Nuh Nebi Camisi’nde sona erdi. Bisikletçiler Şırnak Barosu Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

KARDEŞLİĞE ADIM ATMAK İÇİN BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

Batman Turizm Derneği Başkanı Emin Bulut “Mezopotamya’da Peygamberlerin atası olan İbrahim ve insanlığın ikinci atası olan Nuh Peygamberin yolunda ve onların misyonuyla, onların çizmiş olduğu bu yolda, bu nevruz haftasında duaların şekillendiği insanlığın yeniden yeşerdiği böyle anlamlı bir haftada bizlerde barışa, kardeşliğe insanlığın bütünleşmesine bir adım ve bir pedal olsun diye böyle bir etkinlik yapma gereği duyduk. Batman’dan Hasankeyf’e. Diyarbakır’dan Mardin’e. İstanbul’dan Ankara’ya, Yozgat’tan Kastamonu’ya. Giresun’dan Ordu’ya. Ordu’dan Trabzon’a ve bize eşlik eden bütün dostlara yürekten ve gönülden teşekkür ve selamlarımızı sunuyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete