GÜNDEM

BİTMEYEN KAVŞAK

2016 yılının Aralık ayında tamamlanması beklenen Şevket Başak Köprülü Kavşağı, çileye dönüştü.

BİTMEYEN KAVŞAK
06-02-2017 22:05
Google News

Esentepe ve Gültepe Köprülü Kavşaklarının tamamlanmasından sonra, Siirt Çevreyolu üzeri Dünya Hastanesi karşısında yapımına başlanan ve 2017 yılının Aralık ayında tamamlanacağı açıklanan Şevket Başak Köprülü Kavşağı, don ve buzlanmanın etkili olduğu şu günlerde sürü ve yayalar için çileye dönüştü. Don ve buzlanmadan dolayı trafikte kilitlenmelerin meydana geldiği Batman’da, köprülü kavşak çalışmaları trafik çilesini arttırdı.

Köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle trafiğin allak bullak olduğu güzergâhta ara arter ve yollar da don ve buzlanmanın etkisi ile kullanılamaz hale geldi. Aralık ayında hizmete açılması beklenen köprülü kavşak çalışmasının ağır aksak yürüdüğünü savunan sürücüler, Karayolları Müdürlüğünü göreve davet etti.

TEHLİKE

Köprülü kavşak çalışması nedeniyle yolun daraldığı Siirt Çevreyolu’nda, sürücüler kadar yayalar da zor anlar yaşıyor. Çalışmaların devam ettiği yolda yürümekte güçlük çeken yayalar, don ve buzlanmadan dolayı kayganlaşan yolda şarampole yuvarlanma tehlikesi ile burun buruna kalıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete