GÜNDEM

“Biz yapıyoruz, birileri tahrip ediyor”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları Programı kapsamında Yenişehir Mahallesi Sakinleriyle buluştu.

“Biz yapıyoruz, birileri tahrip ediyor”
01-04-2022 19:12
01-04-2022 19:14
BATMAN
Google News

MUHTAR BULGAN, MAHALLENİN TALEPLERİNİ AKTARDI

Batman Belediyesi Muhtar İşleri Biriminin düzenlediği Mahalle Buluşmalarının 26'ıncısı, Yenişehir Mahallesinde gerçekleşti. Programa, Vali Şahin'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Muzaffer Özkan, Adnan Yörük, belediye birim müdürleri, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Yenişehir Mahalle Muhtarı Hamza Bulgan, kilit taşı, asfaltlama, park, spor kompleksi, mobese kamera ve doğalgaz taleplerini Vali Şahin’e iletti.

BİZ YAPIYORUZ, BİRİLERİ TAHRİP EDİYOR

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin “Mahalleye çok güzel parklar kazandırdık. Yapılan parklara mahallelinin de sahip çıkması gerekiyor. Tahrip edilen parkları gördüğümüz zaman üzülüyoruz. Şevkimiz kırılıyor. O yüzden sizden istirhamımız bu parklara sahip çıkmanız. Daha yeni yaptığımız parkların tabelalarını ve isimlerini kırıp dökmüşler. Biz yeniden yaptık. Allah’a çok şükür şuan için bir sıkıntı yok ama mahalleliden de bu eserlere sahip çıkılmasını istiyoruz” dedi.

PARKE TAŞINI, KALDIRIMLARDA KULLANIYOUZ

Kilit parke ve asfaltlama çalışmasına değinen Vali Şahin “Biz zaten yollara çok fazla kilit taşı parke yapmıyoruz. Biz parkeyi kaldırımlarımıza yapıyoruz. Dolayısıyla sokakları asfalt yapıyoruz. Bozulmamış yolu da asfaltlamıyoruz ama bozuksa söküyoruz ve yolu asfalt yapıyoruz” dedi.

YENİŞEHİR’E 11 TON ASFALT DÖKTÜK

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürü Afif Çelebi ise toplam 17 cadde ve sokağı asfaltladıklarını ifade ederek “11 bin ton kadar ciddi miktarda asfaltlama çalışmamız bu mahallede olmuş. Ayrıca 5 bin metrekarelik kilit parke taşı çalışmamız oldu. Bu seneki planlamamızda da beş tane caddeyi Cegeluye köyüne kadar götüreceğiz ve asfaltlayacağız” dedi.

Batman Belediyesi Mahalle buluşmaları

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete