SİYASET

“BİZİ SIK SIK BÖLGEDE GÖRECEKSİNİZ”

Güneydoğu temasları kapsamında Batman’a gelen Deva Partisi üst düzey yöneticileri, Gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret etti.

“BİZİ SIK SIK BÖLGEDE GÖRECEKSİNİZ”
17-06-2021 19:29
Google News

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Kurucular Kurulu Üyeleri İkram Dinçer, İbrahim Dönertaş ve Yusuf Türkmen’den oluşan heyete, Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Emin Bulut, Merkez İlçe Başkanı Şehmuz Yılmaz ve Parti Üyeleri eşlik etti. Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ile görüşen Deva Heyeti, ülkede yaşanan süreçle ilgili değerlendirme yaparken, partilerinin hazırladığı tarım eylem planı hakkında da bilgi verdi.
ZOR BİR DÖNEMDE KURULDUK AMA İYİ TEŞKİLATLANDIK
Partilerini zor bir dönemde kurduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak “Zor bir dönemde partimizi kurduk. Tam da kuruluşumuzu ilan ettiğimiz gün Türkiye’de ilk pandemi vakası duyuruldu. Buna rağmen çok hızlı bir şekilde teşkilatlandık. Güçlü teşkilatlar kurduk. Ulusal basında yer verilmese de sık sık bölgeleri ziyaret ederek kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Yerel basınla iyi ilişkiler kurmaya çalışıyoruz” dedi.
20 ALANDA EYLEM PLANI HAZIRLADIK
20 alanda eylem planı hazırladıklarını belirten Uçak “8 Mart’ta tarım eylem planımızı kamuoyu ile paylaştık. Tarım alanında yaşanan sıkıntıları tek tek bu alanda uzmanlaşmış ekiplerle inceleyerek tespit ettik. Bu sorunlara dair çözüm önerilerinden oluşan tarım eylem planımızı hazırladık. 20 alanda daha eylem planımız hazır. Bunları tek tek halka anlatacağız. Bütçelendirmesi var, projelendirmesi var. Altı doldurulmuş çözümler bunlar. Biz tutamayacağımız hiçbir sözü vermiyoruz. Siyasete yeni bir anlayış getirmeye çalışıyoruz. Gerçekten inanılır, güvenilir, kavga ve gürültüden uzak bir anlayışla, söylediğimiz her sözün altını doldurarak ve halka verdiğimiz sözleri tutarak siyaset yapma çabası içindeyiz” dedi.


BÖLGEYE SIK SIK GELECEĞİZ
Halkla bağları koparmayacaklarının altın çizen Uçak “Her dönem ayrı bir ekiple bölge gezileri yapıyoruz. Halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkı dinlemeye çalışıyoruz. Bölge temaslarımız sıklaşarak devam edecek. Bizi her zaman bölgede göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete