SPOR

“BİZİM DE GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN, PETROLSPOR’UN TPAO’YA ALINMASI”

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Yerel Gazetelerinin, TPAO Genel Müdürü Melihhan Bilgin’e yönelik ‘Petrolspor’u TPAO bünyesine alın, Batman’a ve Batmanlıya sahip çıkın’ ortak manşetini değerlendirdi, “Bizim de gönlümüzden bu geçer ama bu kendilerinin takdiridir” dedi.

“BİZİM DE GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN, PETROLSPOR’UN TPAO’YA ALINMASI”
02-06-2021 15:45
BATMAN
Google News

BİZİM DE GÖNLÜMÜZ, TPAO’YA ALINMASINDAN YANA AMA…

Vali Şahin, Petrolspor’un TPAO bünyesine devriyle ilgili talepleri değerlendirirken “Türkiye Petrollerine devriyle ilgili gazetecilerimiz iyi niyetli bir kampanya başlatmış. Açıkçası benim de gönlümden aynısı geçer ama bu, Türkiye Petrollerinin takdiridir. Onların adına konuşmak bize düşmez. Şu an itibariyle bizim görevimiz Petrolspor’a sahip çıkmak. Petrolspor’a benden başka sahip çıkan ve benim kadar sahip çıkan var mı bilmiyorum. Petrolspor’un yönetimi var. Görevdedir. Son derece başarılı şekilde de çalışıyor. Bizim görevimiz Petrolspor’a maddi ve manevi destek vermek. Bunu da veriyoruz. Arkadaşlarımız başarılı bir kadro kurmaya çalışıyorlar. Bazı sosyal medya mecralarında benim bir teknik yönetim isteyip istemediğimle ilgili paylaşımlar oldu. Bu yanlış. Ben başkasının işine karışmam. Başkasının da benim işime müdahale etmesine asla müsaade etmem. Kulübün bir yönetimi var. Bir transfer komitesi var. Bizim işimiz onlara destek vermek. Kimi alıyorlar, kimi veriyorlar, bilmiyorum. Sadece onlara verebileceğim desteği tanımladım. Ona göre bir kadro kurmak için dört koldan çalışıyorlar. Başarı olacaklardır” dedi.

YÖNETİMDE YENİ İSİMLER GÖRECEKSİNİZ

Vali Şahin, Petrolspor Yönetimine yeni isimlerin gireceğini de belirtirken “Bu arada yeni bazı dostlarımıza çağrı yapalım, kulübe yönetime katılma konusunda. Bana bildirdiler. Yeni isimleri de Petrolspor yönetiminde göreceksiniz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete