EĞİTİM

BOĞAZİÇİ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Batman Boğaziçi Koleji’nde ayın sınıfı seçilen öğrencilere belgeleri takdim edildi. Gazetemizin tasarımcı çırağı Hüseyin Çelik de ayın öğrencisi olarak belge almaya layık görüldü.

BOĞAZİÇİ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK
25-11-2021 08:37
25-11-2021 16:58
BATMAN
Google News

AYIN SINIFI VE AYIN ÖĞRENCİLERİ SEÇİLİYOR

Bin’i aşkın öğrencisiyle Batman’da eğitim-öğretim alanına katkı sunan Batman Özel Boğaziçi Koleji, öğrencilerini iyi yetiştirmek için özendirici uygulamalar da gerçekleştiriyor. Batman Boğaziçi Koleji’nde sınıf temizliğine ve düzenine önem gösteren öğrenciler, ayın öğrencisi olarak seçiliyor.

AYIN SINIFI 11-J

Boğaziçi Koleji’nde okul düzenine uyduğu ve olumlu davranışlar gösterdiği gerekçesiyle 11-J sınıfı, ayın öğrencisi seçildi. Gazetemiz Sonsöz’ün Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, ayın sınıfına belgelerini takdim etmek üzere okula davet edildi. Türkan, öğrencilere belgelerini takdim ederken, başarılarının devamını diledi.

ÇIRAĞIMIZ HÜSEYİN ÇELİK, AYIN ÖĞRENCİSİ

10-H sınıfında okuyan gazetemizin tasarımcı çırağı Hüseyin Çelik de sınıf arkadaşlarına iyi örnek olduğu gerekçesiyle ayın öğrencisi seçildi. Rehber Öğretmen Seher Kaçmaz, Çelik’e belgesini takdim etti.

İYİ EĞİTİMCİ, İNSAN HAYATINDA ÖNEMLİ YER TUTUYOR

Okul Yöneticisi Eğitimci Mecit Yıldırım, iyi öğrenciler ve iyi insanlar yetiştirmek için okulda sosyal etkinlik ve kampanyalara önem verdiklerini belirtti. Öğrencilerle birebir ilgilenen Yıldırım, iyi bir eğitimcini, insan hayatındaki en önemli etkenlerden biri olduğuna dikkat çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete