EĞİTİM

Boğaziçi'nde iki meslek tanıtıldı

Eğitimdeki başarısının yanı sıra sosyal etkinliklerle de adından söz ettiren Özel Batman Boğaziçi Koleji, Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri ile öğrencilerini hayata hazırlamaya devam ediyor.

Boğaziçi'nde iki meslek tanıtıldı
04-04-2022 09:05
04-04-2022 14:07
BATMAN
Google News

Rehberlik Zümresi tarafından düzenlenen Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri’ne bu hafta Mezopotamya Gastronomi Platformu Başkanı-Turizmci Hüseyin Aslan ve Girişimci Handan Atay konuşmacı olarak katıldı. Okulun konferans salonunda düzenlenen programda konuşmacılar kendi meslekleri hakkında öğrencilere bilgi ve anılarını aktardı. Mezopotamya Gastronomi Platformu Başkanı ve Turizmci Hüseyin Aslan “Ben de içinizden biriyim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Nusaybin Yatılı Bölge Okulu’nda okudum. Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, Galatasaray Üniversitesi Satış ve Pazarlama, Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları, Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği, Batman Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Lisans ve Medipol Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans yaptım. Yani zirveye ulaşmak zorlu bir yol olsa bile ben hedefime ulaştım sizde hedefinizi belirleyin” dedi.

GİRİŞİMCİLİĞİN ÖNEMİNİ ANLATTI

Girişimci Handan Atay ise girişimcilik mesleğinin öneminden bahsederken “Ben her zaman okuyan, eğitimini tamamlayan ve sonrasında iş olanağı isteyen herkese şahsım ve işyerim adına yardımcı olur ve desteklerim” cevabını verdi. Okul Müdürü M.Sait Batti, konuklarına teşekkür ederken, Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri’nin düzenli olarak devam edeceğini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete