SPOR

Boksörler Batman’da yarıştı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Boks Federasyonun birlikte organize ettiği şampiyona, Türkiye ve Batman’da ilk olma özelliğini taşıyor.

Boksörler Batman’da yarıştı
21-11-2023 12:34
21-11-2023 12:38
BATMAN
Google News

Türkiye tarihinde daha önce farklı kategorilerde yapılan şampiyonalar, bu kez tüm kategorileri birlikte organize ederek bir ilke imza atıldı. Müsabakalara Batman, Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Sivas, Muş, Malatya, Elazığ, Kars ve Van’dan 198 erkek ve 47 kadın olmak üzere toplam 245 sporcu katıldı.  17-19 Kasım’da Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvası, zorlu maçlara ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvası’ nedeniyle 13 ilimizden 245 sporcumuzu ağırladık. Boks turnuvaları insanlarda farklı bir heyecan ve atmosferde müsabaka izlemesine neden oluyor. Bizler de Batman olarak bunu hissettik ve yaşadık. Sporcularımız çok iyi maçlar çıkarttı” dedi.

“BATMAN İLKLERE LAYIK”

Batman’da ve Türkiye’de bir ilke imza attıklarını belirten Boks İl Temsilcisi Abdullah Ay ise “13 ilimizden 245 sporcumuzu en iyi bir şekilde ağırladık. Bunun yanı sıra olimpiyatlarda, Avrupa’da ve Dünya’daki müsabakalarda görev alan Milli Hakemlerimiz yer aldı” dedi. (Ramazan Demir)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete