YAŞAM

BOLÇİ’DEN 24 KASIM İNDİRİMİ

Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi Gültepe Kavşağında enfes çikolata ve kahve çeşitleriyle hizmet veren Bolçi Çikolata ve Kahve, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel indirim kampanyası başlattı.

BOLÇİ’DEN 24 KASIM İNDİRİMİ
16-11-2021 08:21
16-11-2021 17:06
BATMAN
Google News

ÇİKOLATA VE KAHVE BİR ARADA

İşletme Sahibi Barış Baran “Bolçi, Türkiye’nin birçok ilinde, küçücük mekanda sadece çikolata satışı yapıyor. Ancak Batman’da biraz değiştirdik. Çikolata, kahvesiz olmaz düşüncesiyle kahve çeşitlerini de müşterilerimizin beğenisine sunduk. Mekânımız 2 katlıdır. Mekânımızda truff çikolatalar, içi dolgulu çikolatalar, kahveli, vişneli, çilekli, karamelli çikolatalar, bitter çikolatalar, special çikolatalar, Hindistan cevizli, frambuazlı, Beyoğlu kırma çikolatalar, bebek ve çocuk çikolataları, damat tepsileri, kız isteme tepsileri, özel günlere hazırlanmış paketler ve kahve çeşitleri bulunmaktadır” dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZE ÖZEL KASA İNDİRİMİ

Baran, 24 Kasım indirimine ilişki bilgi verirken “Bizler öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz ama onlara özel jestler yapıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Kasım ayının sonuna kadar özel kasa indirimi başlattık. Müşterilerimiz bizlere 0501 257 72 72 numaralı hattan ulaşabilir, instagramda @bolcibatman sayfasından takibe alabilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Mayıs 2024 e-gazete