EĞİTİM

BÖLGE’DE 20 YATAKLI REFAKATÇİ ODASI AÇILDI

Batman Bölge Devlet Hastanesi yerleşkesinde, hayırsever işadamlarının katkılarıyla yapılan 10 oda, 20 yatak kapasiteli ve 5 yıldızlı Refakatçi Otelinin açılışı yapıldı.

BÖLGE’DE 20 YATAKLI REFAKATÇİ ODASI AÇILDI
11-10-2016 22:01
Google News

Açılış programına, Vali Ahmet Deniz, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Halk Sağlığı Müdürlüğü Vecheddin Acar, Emniyet Müdürü Necati Denizci ve Refakatçi Otelinin yapımına destek sunan hayırseverler katıldı.

ÜCRETSİZ KONAKLAMA HİZMETİ

Refakatçi Oteline ilişkin bilgi veren Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu,“Bir Oda Bin Dua şiarıyla yola çıktığımız bu projeyle Batman’a kazandırılan Refakatçi Oteli, Batman Bölge Devlet Hastanesi 3. basamak yoğun bakım servisinde tedavi gören hastaların birinci derece yakınlarının önemli ihtiyaçlarından biri olan konaklama problemlerine de kolaylık sağlayacak ve ihtiyaçlarına cevap olacaktır. Refakatçi Otelimiz ücretsiz olup, ticari amaçla işletilmeyecektir. Odaların tamamında televizyon buzdolabı, kablosuz internet, banyo ve tuvalet bulunmaktadır” dedi.

PLAKET VERİLDİ

Açılışın ardından, Refakatçi Otelinin yapılmasına katkı sunan M. Faruk Ekmen, M. Emin Beyaz, Abdulkadir Özer, Sait Ramanlı, Emin Aslan, Süleyman Zeki Coşkun, Zeki Çifti, TPAO Bölge Müdürlüğü, H. Ali Ulutaş ve Mustafa Alp’e Vali Deniz tarafından plaket verildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete