GÜNDEM

BÖLGE GAZETECİLERİNE SEMİNER;

MEDYA İÇİN DEMOKRASİ, DEMOKRASİ İÇİN MEDYA

BÖLGE GAZETECİLERİNE SEMİNER;
22-04-2019 18:15
Google News

Demokrasi için Medya/Medya için Demokrasi Programı’nın Diyarbakır Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Basın camiasının içinde bulunduğu zor durum, Sarı Basın Kartının verilmesinin önündeki zorluklar ile genç gazetecilerin desteklenmesi için atılması gereken adımların konuşulduğu toplantıda medyanın özgür olmasının demokrasiyi geliştireceğine vurgu yapıldı.

BATI İLLERİNDEN DE KATILIM SAĞLANDI

Avrupa Birliği’nin finanse ettiği ve Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nin yürütücülüğünü üstlendiği toplantıya Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Mehmet Çelik, Öz Diyarbakır Gazetesinden İhsan Özdemir ile Mesut Fiğançiçek ve Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay katıldı.

DİYARBAKIR’A KATKI SAĞLAMASINI İSTİYORUM

Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin “Bu bölgenin çok önemli dertlerinin olduğunu biliyorum ama insanın derdinin de olması önemlidir. Ama derdini anlatamaması ve ona çare bulamaması en az derdi kadar önemlidir. Bu bölgenin de önemli sıkıntılarından biri budur. Programın Anadolu basını için önemli bir katkı sağlayacağına inandığım kadar programın Diyarbakır’a da katkı sağlamasını istiyorum” dedi.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, proje kapsamında gazetecilere sağlanacak destekler hakkında bilgi verdi, proje detaylarına www.media4democracy.org sitesinden ulaşılabileceğini aktardı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete