GÜNDEM

BÖLGE HASTANESİNE FTR SALONU KAZANDIRILDI

Batman Bölge Devlet Hastanesi, bünyesinde bulunan fizik tedavi ve rehabilitasyon sevisini büyüterek, bu alanda daha geniş kapsamlı hizmet sunmaya başladı.

BÖLGE HASTANESİNE FTR SALONU KAZANDIRILDI
07-07-2014 18:52
Google News

Kadın ve erkek hastalar için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) salonları oluşturuldu ve yatak sayısı 16’ya çıkarıldı. Açılışını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Azmi Çelik, Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu ve Hastane Yöneticisi İdris Yıldırım’ın yaptığı fizik tedavi salonları, bundan böyle daha kaliteli hizmet verecek.

HEP DAHA İYİSİ OLACAK

Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. İdris Yıldırım, hizmete açılan fizik tedavi salonuyla ile ilgili “Hastanemizde mevcut olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon salonu ihtiyaca cevap verme noktasında yetersiz kalmaktaydı. Hastanemiz fiziki koşulları nedeniyle koridorları dahi değerlendirmeye başladık” dedi.

Daha önce günde 40 hastaya hizmet verebiliyorken, FTR salonunun yeni düzeniyle bu sayının 110’u bulacağına vurgu yapan Dr. Yıldırım “Yeni açtığımız FTR salonuyla hastanemiz her gün yaklaşık 110 hastaya hizmet verecektir. Oysa öncesinde bu sayı 40 idi. Amacımız Batman Bölge Devlet Hastanesini geldiği bu iyi noktadan daha iyi yerlere taşımak, daha kaliteli hizmetler sunmaktır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete