GÜNDEM

BÖLGE HASTANESİNİN “ÇUKUR” SORUNU

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin poliklinik ve acil servis girişinde 2 yıl önce doğalgaz hattı için kazılan çukurların kapatılmaması, sürücülerin yanı sıra hasta ve hasta yakınlarının da tepkisine yol açıyor.

BÖLGE HASTANESİNİN “ÇUKUR” SORUNU
19-01-2017 20:45
Google News

Acil servis ve polikliniklere ulaşmak için çukurların üstünden atlamak zorunda kalan hasta ve hasta yakınları, yetkililere seslenerek, yolların onarılmasını istiyor.

“BİR VATANDAŞ AYAĞINI BU ÇUKURLARDA BURKTU”

Hastanenin giriş kısımlarında doğal gaz hattı için açılan çukurların iki yıldır kapatılmadığını ileri süren hasta yakınlarından Ahmet Aslan (32) “Bu çukurlar 2 yıl önce açılmıştı. Doğalgaz hattı çekildikten sonra çukurların tamamı kapatılmadı. Bazen hastalar bu çukurların üstünden atlamak zorunda kalıyor. En son 1 ay önce bir vatandaşın çukurların üstünden atlarken ayağını burktuğuna şahit oldum” dedi.

“KÖTÜ GÖRÜNTÜ OLUŞTURUYOR”

Belediye Başkanı’na seslenen Hasan Durmaz (41) ise “Göreve geldiği günden beri her türlü soruna hemen müdahale eden bir Belediye Başkanımız var. Bu konuda şanslıyız. Başkanımızın, Bölge Devlet Hastanesinin giriş kısımlarında yer alan çukurlardan haberi olmadığını düşünüyorum. Haberi Uzun zamandır kötü bir görüntü oluşturan bu çukurlar, hastalara oldukça sıkıntı yaratıyor” şeklinde konuştu.

“OLUMSUZ BİR DURUM YAŞANMADAN MÜDAHALE EDİLSİN”

Çukurların hastalara oldukça zorluk çıkarttığını söyleyen hasta yakınlarından Bilal Orhan (20), olumsuz bir durum yaşanmadan yetkililerin bu sıkıntıya müdahale etmelerini isteyerek “Hastaların giriş ve çıkışlarında çukur sorunuyla karşılaşmaları, uzun zamandır devam eden bir sıkıntı. Her gün binlerce insan bu çukurların üstünden atlamak zorunda kalıyor. Olumsuz bir durum yaşanmadan bu çukur sıkıntısına çözüm bulunsun. Bir saat çalışmayla bu sıkıntı ortadan kalkar ve herkesin duasını kazanmış olurlar” şeklinde konuştu.

“SAĞLIK HİZMETİ İYİ AMA ÇUKURLAR KÖTÜ”

Çukurların hastane girişinde kötü bir görüntü oluşturduğunu ifade eden 51 yaşındaki hasta yakını Mehmet Şerif Kaya da “Hastanede verilen hizmetten gayet memnunum. Geçmiş yıllarda hastaneler bakımsızdı. Günümüzde ise hastanelerde verilen hizmetler oldukça iyi durumdadır. Bölge Devlet hastanesinin acil servis giriş kısımlarında bulunan çukurlar ise kötü bir görüntü oluşturuyor. Bu tür çözümü mümkün olan sıkıntılar hastanenin verdiği güzel hizmete gölge düşürmesin” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete