SPOR

BÖLGE TAKIMLARI BATMAN’DA YARIŞIYOR

Doğu ve Güneydoğu’nun 23 ilinden farklı kategorilerde 250 sporcunun katıldığı Tenis Doğu Ligi, TPAO yerleşkesinde bulunan tenis kortlarında start aldı.

BÖLGE TAKIMLARI BATMAN’DA YARIŞIYOR
21-08-2020 16:05
Google News


TPAO Tenis kurtlarında bulunan 4’ü açık ve 2’si kapalı olmak üzere 6 tenis kortunda oynanan müsabakalarda Batman’ı temsilen ise 1955 Batman Belediye Spor Kulübü ve İl Gençlik spor Kulübü Sporcuları katıldı. Müsabakalarda tenis federasyonu tarafından bir başhakem olmak üzere 5 hakem turnuva boyunca görev alacak. Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan doğu ligi tenis müsabakaları 25 Ağustos’a kadar devam edecek.

DOĞU LİGİ, HEYECANIMIZI ARTIRDI
Tenis Doğu liginin heyecanını yaşadıklarını belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Sporcularımızın konaklamasını üniversite yurtlarımızda, yemeğini ise Belediye üstlendi. Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuvaya, 51 takımda yaklaşık 250 sporcu iştirak ediyor. Altı gün sürecek organizasyona, Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak'tan takımlar katıldı. TPAO yerleşkesinde bulunan tenis kortlarında düzenlenen turnuvada, sosyal mesafe ve hijyen kuralları en üst seviyede uygulanıyor. Tenis müsabakalarına Batman olarak ev sahipliği yapıyoruz. Kız ve erkek toplam 51 takımımız var” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete