SPOR

BÖLGESEL (BAL) PLAY-OUT BARAJ MAÇINDA OLAY

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) play-out baraj maçında 1955 Batman Belediyespor, amatör lig şampiyonu Tüpraşspor ile 16 Mayıs Şehir Stadında karşı karşıya geldi.

BÖLGESEL (BAL) PLAY-OUT BARAJ MAÇINDA OLAY
09-04-2017 19:50
Google News

Mücadeleye temkinli başlayan 1955 Batman Belediyespor, ilk yarıda bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında hızlı başlayan Tüpraşspor, attığı golle maça eşitlik getirdi. 1-1’lik karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka bu sonuçla sona erdi ve uzatmalara gidildi. Maçın ilk uzatma devresinin 95.dakikasında Tüpraşspor’lu oyuncu,  Adıyaman Bölgesi Hakemlerinden Orta Hakem Nabi İzci’ye yumruk atınca saha bir anda karıştı. Maçın Hakemi İzci, ambulansla Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karşılaşma yarıda kaldı. Gelişen olaylardan sonra 1955 Batman Belediyespor’un hükmen galip sayılıp, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e katılması bekleniyor.

GEÇMİŞ OLSUN

Yazar Abdurrahman Avşarın yorumu: "Bölge Devlet Hastanesine giderek Adıyaman Bölgesi Hakemlerinden Orta Hakem Nabi İzci’ye geçmiş olsun dileklerinde bulundum. Yaşananlardan dolayı üzgün olduğumuzu, bir oyuncunun hatasını tüm Batman’a mal etmemek gerektiğini söyleyince kendisi de bu görüşümü destekleyerek, beni mutlu etti. Yaşananları, tüm Tüpraşspor Kulübü Yöneticilerine mal etmek son derece yanlıştır. Tüpraşspor’lu oyuncunun yapmış olduğu bu hareketin, sportmenliğe aykırı yanlış bir davranış olduğunu da hatırlatmak isterim. Son olarak şunu belirtmek istiyorum; eminim o oyuncu, maçın önemi, stadın ve tribünlerin atmosferi karşısında aşırı heyecana kapılıp, sinirlerine yenik düşerek ani refleksle bu davranışı yapmıştır. Yaşananlardan ders çıkarıp bir daha böyle bir hadisenin yaşanmaması için çaba sarf edeceğine inanıyorum"

TÜPRAŞ SPOR; Osman Damlamaz** , Hayrettin Uras** , Ümit Gümüş** , Ramazan Kayaalp** , Fırat Akman** ,  Yakup Biçen** ,  Cihan Uraz** , Metin Yeşilyurt** , Serhat Sevim** , İbrahim Begiç** , Barış Bulut**

YEDEKLER; Veysel Ekinci , Serhat Saylık,  Adnan Tekin , Ahmet Doğan , Fırat Akman, Mehmet Can Ölük M.Nur Aslan

1955 BATMAN BELEDİYESPOR; Emre Kanağı*** , Hakan Karaer*** , Mehmet Kayra*** , Veysi Bat*** , Bilal Kaygu*** , Okan Toprak*** , M.Onur Ekin*** , Şakir Tüğyüldüz*** , Osman Afşin*** , Emre Yakut*** , Yusuf Demir***

YEDEKLER; Hüseyin Tutak, Yakup Dündar, Sergen Özdemir, İsmail Şen, Cevat Varçın, Ömer Şahbaş, Çağlar Çetin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete