EĞİTİM

“BÖLGEYE YÖNELİK TURLAR ARTACAK”

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güneydoğu Bölgesel Yürütme Kurulu ile Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliği kapsamında ilimizde düzenlenen Batman Tanıtım Programı, turizm alanında faaliyet gösteren tur operatörlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

“BÖLGEYE YÖNELİK TURLAR ARTACAK”
04-10-2017 22:09
Google News

100’Ü AŞKIN TUR OPERATÖRÜ VE REHBER KATILDI

Valilik, Belediye, DİKA ve TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yürütme Kurulu’nun ortaklığında, kentin turizm destinasyonlarının tanıtılması ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla düzenlenen programa, 100’ü aşkın tur operatörü ve tur rehberi katıldı.

“BATMAN’A TURLAR ARTACAK”

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, iç turizm dinamiklerini harekete geçirmek çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek “Batman’da önemli bir heyeti ağırladık. Bu temastan sonra Bölgemize gelen turlar artacaktır. Kentin değerleri, tarihi ve doğal güzelliklerini pazarlayarak bölgenin kalkınmasına ve ülkenin ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

MAĞARA, MANASTIR VE HÖYÜKLERİ GEZDİLER

Katılımcılar 3 günlük programda Hasankeyf Kalesi, ağlayan mağara, vadi, Beşiri Ayrancı Köyündeki Mor Kiryakus Manastırı, Gercüş Arıca Köyündeki Mor Yakup Süryani Kilisesi, Gre Miro Höyüğü ve Batman Çayı üzerindeki Malabadi Köprüsünü gezdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete