EĞİTİM

BONUS HOCA’DAN MOTİVASYON EĞİTİMİ

Bonus Hoca olarak bilinen Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu, ODTÜ’lü Hocalar Anadolu Lisesi ve VIP Kurs Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

BONUS HOCA’DAN MOTİVASYON EĞİTİMİ
11-11-2021 11:45
11-11-2021 11:46
BATMAN
Google News

Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu, ODTÜ’lü Hocalar Anadolu Lisesi ve VIP Kurs Merkezi’nde öğrencilere motivasyon eğitimi verdi. Bedioğlu “Türkiye geneli vermiş olduğumuz seminer ve motivasyon etkinliklerimizin Batman ayağını tamamladık. Beyin temelli motivasyon konusunda çocuklar ile bir söyleşimiz oldu. Çok güzel dinlediler ve çok güzel sorular sordular. Aslında aldıkları mesaj önce konuları öğreneceksiniz, sonra başaracağınıza inanacaksınız.  Bu şekilde soru çözümlerinde hız kazanacak ve hedeflerinize ulaşacaksınız dedik. Beyin performansının yükselmesinde ve stres yönetiminde düzenli uyumak gerektiğini belirttik. Dikkat dağınıklığı hakkında bilgiler aktardık. Sonunda bir motivasyon uygulaması yaptık, öğrencileri ayağa kaldırdık ve gitmek istedikleri üniversiteyi yüksek ses ile söylemelerini sağladık” dedi.

Okul Müdürü Elanur Yılmaz da “Bu tarz motivasyon seminerleri ile öğrencilerimizi bu stresli süreci atlatmalarını sağlıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete