GÜNDEM

BOŞ ARSALAR, YATIRIMCILARA VERİLDİ

Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısında, OSB’deki boş arsalar yatırımcılara tahsis edildi.

BOŞ ARSALAR, YATIRIMCILARA VERİLDİ
08-03-2018 23:19
Google News

“YATIRIMA EN KISA SÜREDE BAŞLAYIN” TALİMATI

OSB’de yatırımcılarla bir araya gelen Vali Deniz, gerçekleştirecekleri yatımlar hakkında bilgi alarak, en kısa zamanda üretim tesislerinin yapımına başlamalarını istedi.  İlimizin en önemli sorunu olan işsizliğe çözüm bulma konusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Vali Deniz, OSB’deki genişletme çalışmalarının yanı sıra altyapısı tamamlanan arsaların yatırımcıya tahsis edildiğini belirterek, yeni açılacak üretim tesislerinin binlerce vatandaşımıza iş kapısı olacağını ifade etti. Daha sonra OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Vali Deniz, OSB Müdürü Zeynep Akbel ve Yönetim Kurulu Üyelerinden bilgi aldı.

SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Toplantının ardından kısa bir süre önce OSB’de seramik ürünleri üreten fabrikanın seramik pişirme fırınında meydana gelen patlama sonrası, OSB’deki sanayicilerin desteğiyle tekrar üretime başlayan fabrikayı ziyaret eden Vali Deniz, sanayicileri göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı tebrik ederek, dayanışmanın ve birlikteliğin kültürümüzün önemli bir parçası olduğunu ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete