SPOR

“BOŞ ZAMANLARINIZI TESİSLERDE GEÇİRİN”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2021–2022 eğitim ve öğretim yılında boş zamanlarını spor tesislerinde geçirmelerini istedi.

“BOŞ ZAMANLARINIZI TESİSLERDE GEÇİRİN”
06-09-2021 15:16
BATMAN
Google News

Pandemi sürecinin sağlıklı şekilde atlatılması, öğrencilerin eğitim ve öğretimden arta kalan zamanlarını verimli şekilde geçirmeleri için açık ve kapalı spor tesislerinin, uzman antrenörler eşliğinde çocuk ve gençlerin hizmetine açıldığını belirten Özperk “Spor, eğitim ve gençlik ayrılmaz unsurlarımızdır. Uzun zamandan bu yana eğitimlerini online yapmak zorunda kalan öğrencilerimiz için açık ve kapalı spor tesislerimizi hazır hale getirdik. Boş zamanlarını verimli geçirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi, uygun spor branşlarına spor yapmaya davet ediyoruz. Geçen yıl yapamadığımız okul sporlarımızla tekrar turnuvalarımıza kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” dedi.

Özperk, ücretsiz sportif, gençlik faaliyetleri, kültürel, sanatsal, mesleki ve birçok alanda kurs ve eğitimlerin yılın 12 ayı aralıksız sürdüğünü de sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete