TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bozdağ Film Platoları: Tarihi Yolculuk Bayramda Başladı

Bayram boyunca Bozdağ Film Platoları ziyaretçilerini unutulmaz deneyimlere davet ediyor. Konserlerden söyleşilere, lezzet hikayelerinden etkinliklere kadar birçok aktivite ile dolu bir program sunuyor.

Bozdağ Film Platoları: Tarihi Yolculuk Bayramda Başladı
13-04-2024 19:39
Google News

Bayram boyunca yoğun ilgi gören Bozdağ Film Platoları misafirlerini adeta tarihe yolculuğa çıkarıyor. Söyleşilerden konserlere, etkinliklerden lezzet hikayelerine kadar birçok deneyim ziyaretçileri bekliyor. Türk müziğinin dünyaca ünlü temsilcisi Er Turan ve Dombra'nın üstadı Arslanbek Sultanbekov sahne alıyor. Son zamanlarda dünyada adından sıkça söz ettiren Türk müziğinin önemli temsilcisi Er Turan, Bayramın 2. günü Bozdağ Film Platoları’nda sahne aldı. Yüzlerce seyirciyle buluşan Er Turan bilinen eserlerinin yanı sıra sahnede ilk kez Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ın jenerik müziğini seslendirdi. Bayramın 3. günü sahneye çıkan Dombra’nın üstadı Arslanbek Sultanbekov ve orkestrası ise dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Kuruluş Osman oyuncuları sevenleriyle söyleşilerde bir araya geldi. Bayramın 2. günü Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncuları Çağrı Şensoy ve Beğüm Çağla Taşkın platoya gelen ziyaretçilerle söyleşide bir araya geldiler. Merak edilen soruları yanıtlayan oyuncular sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bayramın 3. günü ise Kuruluş Osman dizisinin Bala Hatun’u başarılı oyuncu Özge Törer sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi eşliğinde gerçekleşen söyleşide hayranları ünlü oyuncuya merak ettikleri soruları yönelttiler. Etkinlik sonrası misafirlerle fotoğraf çektiren Törer alkışlar eşliğinde uğurlandı. Lezzetin yeni adresi Bozdağ Film Platoları oldu. Söğüt 1299 Restaurant, misafirlerine Türk kültürünün en önemli yemeklerini hikayesiyle sunarak unutulmaz bir lezzet yolculuğu yaşattı. Platonun çeşitli yerlerinde bulunan birbirinden leziz sokak lezzetleri ise ziyaretçilerin ilgisini çekti. Bozdağ Film Platoları, misafirlerini yılın 365 günü unutamayacakları bir yolculuğa çıkaracak.

Demir dövmeden cam sanatına, dokuma atölyesinden okçuluğa kadar birçok deneyime ev sahipliği yapacak olan plato, ziyaretçilerini Türk dünyasının kültürünü yansıtan ünlü temsilcilerle buluşturmaya devam edecek. Ayrıca dizilerdeki sevilen karakterlerin kostüm ve aksesuarları ile dönemin havasını tam olarak hissederek gezintiye çıkabilecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete