BU BERELERE DİKKAT!

Kış dönemine girilirken insanları soğuktan korumak ve kolaylık sağlamak adına bluetooth teknolojili bereler, elleri cepten çıkarmadan telefonla konuşma ve müzik dinleme imkanı sağlıyor.

BU BERELERE DİKKAT!
10-12-2015 16:53
Google News

Kış aylarında meydana gelen soğuk havalar dışarıda olan insanlar için büyük sorun haline geliyor. Özellikle hemen herkesin elinde mevcut duruma gelen cep telefonu ile görüşme ve müzik dinleme daha da çileli hal alıyor. İnsanlar, yaşanan soğuk havalar karşısında açık alanda telefon kullanımını minimuma indirmek zorunda kalıyor. Soğuk ve ayaz gibi hava koşullarında telefon kullanımını normal hale getirmek için gelişen teknolojiye bir yenisi daha eklenerek, bluetooth teknolojisine sahip bereler hizmete sunuldu. Bu bereler sayesinde kişiler, soğuk ve yağışlı havalarda hem hasta olmanın önüne geçiyor hem de cep telefonlarını rahatlıkla kullanabiliyor.
Basit ve kullanışlı olan berelerde, ses açma-kısma ve açma-kapatma tuşları gibi üç adet tuş bulunuyor. Aktif hale getirmek içinse bere ve cep telefonunun bluetooth özelliği açılıp eşleştirilerek, kullanıma hazır hale getiriliyor. Ayrıca kulak hizasında bulunan hoparlör sayesinde telefon görüşmeleri ve müzik de dinlenebiliyor. Şarj edilebilen bereler, içindeki aparatlar çıkarılarak, yıkanma imkanını da mevcut duruma getiriyor.
Eskişehir’de Siloönü sokakta bluetooth teknolojili bere satışı yapan bir bijuteri dükkanında Satış Danışmanı olan Ümmühan Uzunoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ürünün tüm akıllı telefonlara uyumlu olduğunu söyledi. Uzunoğlu, “Müzik ve telefon şapkası kışın sizi soğuklardan korur. Telefonla irtibatınızı kesebilirsiniz. Şu şekilde söyleyeyim 10 metre mesafe özelliği vardır, bu mesafeden çekiyor. Aynı zamanda telefon görüşmesi yapabiliyor ve müzik dinleyebiliyorsunuz. İçi de polarlıdır, sıcak tutuyor ve sıcaklığı hissettiriyor” ifadelerini kullandı.
Uzunoğlu, bluetoothlu bere hakkında genel bilgiler vererek söyle devam etti:
“2,5 saatte şarj oluyor ve 6 saat konuşma süresi var. Eskişehir’de sadece biz satıyoruz. Çin malı değildir, Avrupa malıdır. Alacakların akıllarında şüphesi olmasın. Güzel ve kullanışlı bir üründür satmaya başladık. Talep yoğun, 89 Türk Lirası fiyatı var. İçerisinden aparatı çıkarılıp yıkanabiliyor. Öyle bir rahatlığı da var. Kullanım ömrü, insanların ürüne nasıl baktığına bağlı, güzel bir üründür. Çok talep gördü ve beğenildi. Çok yoğun bir ilgi de var. Almasalar bile gelip soruyorlar, mutlaka bir deneme isteği oluyor. Herkesin şapkadan almasını isteriz. Herkes kullansın ve bu rahatlığı herkes keşfetsin.”
Öte yandan dükkan içerisinde bir müşteride teknolojik bereyle ilgili, “Ürün güzele benziyor. Bir sürü çeşit var, tavsiye ederim. Soğuk kış günlerinde çok işe yarayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete