GÜNDEM

BU DA DAMATSIZ DÜĞÜN

Siirt Açık Cezaevi’nde kesinleşmiş cezası olan ve açık cezaevinde yatan Orhan Çelik (24) isimli damat, düğün fotoğraflarını çekmek için geldiği Batman’da, gözaltına alındı.

BU DA DAMATSIZ DÜĞÜN
28-11-2016 00:54
Google News

Siirt Açık Cezaevinde hükümlü olan Orhan Çelik, düğün ve izin tarihini denk getiremeyince izinli çıktığı cezaevine teslim olmadı. Çelik, düğün töreni için geldiği Batman’da, fotoğraf çekimlerini yaparken polis tarafından gözaltına alındı.

GELİN, DÜĞÜN TÖRENİNDE EŞSİZ KALDI

Düğün töreninde yalnız kalan Gelin Hülya Çelik ise üzgün olduğunu belirterek “Üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Onu bekleyeceğim. Onu çok seviyorum. Şikâyet edenlere, bana bu günü zehir edenlere yazıklar olsun. Etrafta tecavüzcüler dolaşırken, kalkıp benim eşimi alıp götürmeleri çok saçma. Orhan’ı bir ömür boyu bekleyeceğim. Bana bu acıyı yaşattıranları Allah’a havale ediyorum. Düğün için izin istedik ama izin vermediler. Eşimi düğün fotoğraflarımızı çektikten sonra stüdyonun önünde aldılar” dedi.

“KARDEŞİM ZATEN CEZAEVİNE DÖNECEKTİ”

Damadın Ağabeyi Şahabettin Çelik ise “Damat olan kardeşim, açık cezaevindeydi. İzne geldi. Düğünü sebebiyle gidemedi, izin de vermediler. Düğün günü onu gelip aldılar. Düğün ise damatsız devam etti. Düğünden sonra zaten cezaevine dönecekti. Polisler, düğün töreninin bitmesini bekleyebilirlerdi ama ne yaptıysak ikna olmadılar” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete